Kärriär på CK Klinikerna - Slim

Om vår yttersta ambition är den främsta vården och bästa möjliga kvalitet i omhändertagandet av våra kunder blir vårt viktigaste mål att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder gott om möjligheter till såväl professionell som personlig utveckling för våra medarbetare. Med god laganda och sammanhållning inför nuvarande och kommande uppdrag finns det inga hinder för vad vi kan åstadkomma.

Kom med på vår förändringsresa! Vi garanterar dig en tid värd att minnas; ett fartfyllt, spännande och utmanande äventyr med minnen för livet.

Specialistläkare

Obesitas

Vi söker dig som är kirurg med gedigen erfarenhet av obesitaskirurgi som vill bli en del av vårt team. Vi siktar på en högkvalitativ vård och vill leverera bästa kvalitet till våra kunder. Kontakta oss redan idag med dina frågor eller ansökan på knappen nedan.

Sjuksköterska

Operation

Vi söker dig som är operationssjuksköterska med erfarenhet eller intresse av obesitaskirurgi som vill bli en del av vårt team. Vi siktar på en högkvalitativ vård och vill leverera bästa kvalitet till våra kunder. Kontakta oss redan idag med dina frågor eller ansökan på knappen nedan.

Sjuksköterska

Anestesi

Vi söker dig som är anestesisjuksköterska med erfarenhet av anestesi och som vill bli en del av vårt team. Vi siktar på en högkvalitativ vård och vill leverera bästa kvalitet till våra kunder. Kontakta oss redan idag med dina frågor eller ansökan på knappen nedan.